“Kunst is bij uitstek dé manier om bruggen te slaan en begrip te kweken. Door het hele spectrum van Israëlische kunsten te ondersteunen, draagt KUNSTENISRAËL bij aan een completer en vaak verrassend ander beeld van Israël.”Ken Gould, voorzitter

Wij ontvangen geen overheidssteun uit Nederland of Israël. Steun voor ons werk komt uitsluitend van fondsen, bedrijven en particulieren. Alle financiële bijdragen zijn van harte welkom!

Bedrag

 

 


 

Donateurs vanaf €50 ontvangen als blijk van dank:
– Maandelijks een digitale culturele agenda met alle optredens, tentoonstellingen en andere Israëlische presentaties van de aankomende maand.
– Uitnodigingen voor bijzondere evenementen die KUNSTENISRAËL ondersteunt of organiseert.
– Kortingen en vrijplaatsen voor landelijke festivals en andere evenementen

Bronzen Vrienden (€ 500 per jaar) ontvangen bovendien:
– 1 vrijkaart voor alle concerten in serie Muziek verbindt
– Uitnodigingen voor voorstellingen, ontvangsten en ontmoetingen met Israëlische kunstenaars, plus bezichtigingen van privé-collecties

Zilveren Vrienden (€ 1.000 per jaar) ontvangen alle Bronzen privileges, maar dan:
– 2 vrijkaarten voor alle concerten in serie Muziek verbindt

Gouden Vrienden (€ 2.500 per jaar) ontvangen alle Zilveren privileges, maar dan:
– Mogelijkheid tot invitatie van eigen netwerk bij concerten in serie Muziek verbindt.

Platina Vrienden (€ 5.000 per jaar) ontvangen bovendien:
– Met een gift van € 5.000 of meer is het mogelijk om een ‘geoormerkte’ bijdrage te leveren aan een Israëlische kunstuiting, waarmee u zich bijzonder verbonden voelt. Daarbij kijken wij graag naar de mogelijkheden rondom het betreffende project, zoals ontvangsten en ontmoetingen met de uitvoerenden.

Diamanten Vrienden (€ 10.000 per jaar) ontvangen bovendien:
– Giften vanaf €10.000 komen in aanmerking voor een privéconcert van een ensemble uit onze serie Muziek verbindt.

Bankinformatie
U kunt uw (fiscaal aftrekbare) bijdrage storten op rekening (IBAN) NL45 ABNA 0420 5224 92, t.n.v. KUNSTENISRAËL, o.v.v. uw naam en postadres.

Belastingvoordeel
KUNSTENISRAËL is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en biedt de mogelijkheid uw schenking voor 125% van het belastbare inkomen af te trekken. Voor meer informatie over belastingvoordelen, bezoek de website van de belastingdienst.

Donaties van buiten Nederland
Voor schenkingen gemaakt van buiten Nederland, neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie. Voor Amerikaanse belastingbetalers, kunnen donaties in US dollars worden gemaakt via het Jewish Creativity International (2472 Broadway #331, New York, NY 10025). Gaarne uw cheque t.n.v. “Jewish Creativity International” sturen met de notitie “KUNSTENISRAËL”. Het Taxpayer ID-nummer van het JCI is 95-4328467. De Internal Revenue Service heeft in 1992 bepaald dat de JCI een 501(c)(3) non-profit organisatie is.