AgendaTHE WOMAN WHO BREATHES TOO MUCH!

31-08-12  Fringe tent, Amsterdam

Voor alle chocoladeverslaafde onder ons! Neem een hap uit de voorstelling “The Women Who Breathes Too Much”.

Kan je nou ook nooit genoeg krijgen van chocolade, ga dan naar deze voorstelling, het is een voorstelling om je vingers bij af te likken. En als je denkt dat je een verslaving hebt, nou dan na het zien van “The Women Who Breathes To Much” valt dat reuzen mee.

The Women Who Breathes Too Much is een poëtisch, erotisch en komisch verhaal. Mensen missen altijd wel wat in hun leven. Ze zijn zoekende naar een betekenis in hun leven. Sommige vinden dit in religie, andere weer in sex,drugs & rock’n roll. Een vrouw vond haar oplossing in liefde, mannen en chocolade!!! Het is een verhaal dat gaat om een bodemloze put, een passievolle vrouw die nooit bevredigd raakt en het lot van de man die haar liefheeft. In een borst-vormige structuur zit een vrouw die haar liefdes verhaal vormgeeft. Het is een grappig verhaal zonder woorden en met heel veel chocolade. 

A festival on the brink of reality: tien dagen lang performance, live art, (muziek)theater, dans en ongeremde energie. 

Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 10 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 33 verschillende locaties. 
Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet.